Това е моят форум. Тук можете да създавате теми и да участвате в тяхното обсъждане.
Създаване на тема | Към списка
Нещо от този род(може и да не е в стихотворна форма), пишете, за всичко което ви води като тояжката слепец, в живота ви, макар и на думи, макар и неизпълнимо! Крокодилски пример: № 1 Презирай всичко,що ти пречи! Мрази,обичай и живей! Бъди човек,а не човече! Гори,но никога не тлей, сълзи и милост не признавай, гранит бъди,сърце от мраз. Едничка власт в света признавай, властта на собственото АЗ!!! ЩЕ СЕ РАДВАМ ДА СПОДЕЛИТЕ.....ПОПИШЕТЕ МАЛКО. ще ви възнаградя за усилията и "умората" ..със...
Приказка за сърцето. Събрали се хората да се хвалят със своята сила. Един показвал яките си мускули, друг разправял, че може да укротява диви зверове, трети изтъквал здравината на черепа си, четвърти гордо сочел бързите си крака... Всеки превъзнасял определена част от своето тяло. Тогава някой се сетил за сърцето, останало без похвали. Но как ли да определят неговата сила? ,,Говорихте за всевъзможни състезания, но забравихте едно, в което участва човешкото сърце -- състезанието по великодушие. Оставете на мира зъбите, юмруците, черепите и нека всеки изяви своето великодушие. То ще помогне на сърцето да стигне по-бързо до Огнения Свят", промълвил един новодошъл. Хората се смутили, защото не знаели как бъдат великодушни. За любовта не отворили дума. Дори прагът на вратата, отвеждаща към нея, не бил прескочен в това състезание. Наистина, открием ли великодушието, любовта няма да закъснее да запали огньовете на сърцето.
Ама не съм мъжко, де. Бъди искрен! Бъди смел! Бъди за другите модел! И нека туй не ти е самоцел! :) Искам да постигна много, но все нещо ме затиска отгоре. Не знам що. Та това е. В момента друго се не сещам. (Моят пост да се чете само с ръкавици! (шегувка))
Не пишете нещо?!....Отебахте крокодила май??
В текста може да използвате Wiki или HTML тагове