Иван Колев

Това е моят форум. Тук можете да създавате теми и да участвате в тяхното обсъждане.

Добави в избрани за мен Изпращане на имейл

Интересни сайтове
Абонамент
E-mail: 
Посетители
Календар
<
Мога 2012
>
ПнВтСрядаЧтПетъкСъботаНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Топ коментатори
kur-kudil Иван Колев
Коментари: 26
Други сайтове
go4e
osmi-g-klas-tgbs ZaIcHeTa`8`g TGBS RuLlZz
unikato
priatel
kotaraka
Коментирани записи

Обратно към началоИван Колев / Форум / Общи / КОПНАТО от ПРИЯТЕЛнет

КОПНАТО от ПРИЯТЕЛнет

Създаване на темаСъздаване на тема | Към списка

Страница: [1] [2]
ДобавеноТекст

kur-kudil Изпращане на съобщение
Иван Колев
КОПНАТО от ПРИЯТЕЛнет
1953 дни назад 23.01.2007 03:10:48 Цитат('519136','519136','6','127')">Съобщи за спам

21-01-2007 16:25

Къде се къса нишката? Нещо ми се губи, нещо не е както трябва.Нещо тук се изкривява...или аз съм искривената?
Модератори-приятели бъдете преди всичко човеци,а след това всичко друго.Знам че не е лесно да си модератор и да угодиш на всички, но има фрапиращи неща....Айде ...и не трийте обидите срещу мен...наистина не ми пука.Преди само по дискусите тук-там повдигнах темата за расизма, принципите и правилата на сайта.Само Уникато ме подкрепи....и всичко беше като глас в пустиня....Дали и сега ще е така, незнам,но трябваше да го излея....
Дерзайте!!!!!
[ обратно към форумите ]
Отговор: | последен | НОВИ |

0 НАДА: ..........

21-01-2007 16:37

Нишката се скъса на лична основа.
Обвиняват ,че идваме тук само да плюеме и даже има заплахи.
Аз обещавам да копна един разговор ,ако пак ме изтрият

1 Zaples13:

21-01-2007 17:31

Според мен, когато се изтрие пост, трябва да има обозначено от кого е изтрит. Така няма да се хвърлят обвинения напразно. Аз също мога да копна разговор, в който модератор ми се оплаква от отношението към него, но няма да го направя, защото така ще наруша тайната на личната кореспонденция.
ЗА съм да се трият обидни постове, защото се уронва достойнството на човека, но нека се оставят тези, които са вмъкнати като шеговити забележки.
В края на краищата не пишем литературен образец на дискусия, а просто спорим по различни теми и всеки си има свой стил и начин на писане.
ПРОТИВ злобата и личните нападки съм.
Но ЗА модератори, щото по едно време имаше пълно оливане. Помните го.

2 Xaimana: )))))))))

21-01-2007 18:08

Анче, нещо ми се вижда поръчкова писанката ти не се разбира какво искаш да кажеш все едно някой ти е казал какво да напишеш ама ти не си наясно)))ако нещо се е скъсало вероятно е тънката нишка между главния и малкия ти мозък, друго не се забелязва))Имаше едни баби тука,дето си микслеха че е като махленска седянка, само натях нещо се им пречи, се не е както им се иска,тръгнаха си, за голямо съжаление пак се върнаха....Иначе нещата вървят добре за сега,ако имаш проблеми с порядките, питай си дружките за другото място където няма правила и всичко е позволено и беж да те няма

3 AN66: Ничия

21-01-2007 19:03

поръчка не изпълнявам.Хаймана,прав си че не съм на ясно..да защото някои неща не мога да приема,колкото и да иглеждам тъпо,просташки или наивно.А ако имам проблеми, не бягам, а се опитвам да си разясня нещата и ако мога да променя нещо.А за другото място не мисля че трябва да говоря тук,не искам да излиза като наше и ваше,защото все оше съм в сайта тук и ако не ми дадат бан( не мисля че ще се стига до там)аз съм тази,която решава дали да си тругна или да остана.Много добре всички знаят ,че не съм от хората,които постоянно мрънкат,и в повечето случаи съм си замълчавала заради личен комфорт,което не е оправдано разбира се.Но някои неща като обиди и нападки,които минават границата не би трябвало да търпя, а и мисля че всеки нормален човек е така.Всъщност много ме слагат в графата на ненормалните,и не грешат.Да, ненормална съм,защото не допускам злото у себе си,и не винаги мога да го търпя и около себе си.

4 BISTRA: Хаймана

21-01-2007 19:10

Дори за мен е невероятно- но мисля като теб

5 AN66: Много интересно,

21-01-2007 19:15

как така сте осведомени толкова....То така е,тук на никого не вярват,защото малко са искрените патки като мен...

6 monka88:

21-01-2007 19:29

въпреки, че неми се меси в такива работи искам да изкажа и аз мнението си кам всички като цяло та нали това беше и все още е сайт за запознанства немислите ли,че вместо да се запознавате с хора и да трупате приятели трупате врагове.Знам,че ще има отзиви че съм малка и неби трябвало именно аз да казвам тези думи,но просто понякога немога да се здържа.Разбирам някоя гадна дума казана по нечии адрес само за маитап,но системните изказвания дразнят.
Съжалявам за изгубеното време на хората които ще прочетат поста ми и няма да вникнат в написаното.
Бъдете себеси но не прекаляваите

7 mars: Ани

21-01-2007 20:58

Какво значи модератори и с какво се занимават?

8 Ilinda:

21-01-2007 21:11

Аз не мога да схвана схемата на триене, защото има обидни постове, които остават и безобидни, които изчезват. Във всеки случай триенето помага някак си. Добре е да има контрол когато няма самоконтрол. Трябваше да се ограничат предишните безобразия. Но ако няма обиди, недоумявам защо? Например се питам защо се изтри поста на Бистра от предна дискусия, чието мнение ми хареса и подкрепих? Нямаше нищо обидно, но някъде обидните квалификации си остават.

9 Ilinda:

21-01-2007 21:21

На мене не ми пречи, а ти върви в сайт за по-млади като не се чувстваш добре. Всеки да си знае гьола.

10 BISTRA: Илинда

21-01-2007 21:27

Аз защото вървя комплект с Жоро
Ама какво толкоз- аз пак си го написах. Понякога човек трябва да е по- настоятелен.

11 shan: Илинда:

21-01-2007 21:33

Защо не си сложите ваша снимка тук, ами заблуждавате, все пак е редно щом ви харесва тук, след като е саит за запознанства да се представите, може и да жи хареса някой дядо то и без това други няма

12 FLIGHT_505: Що ли...

21-01-2007 21:33

ми се струва,че Нада стои зад това,чак пък и заплашва,щяла да копира ми копирай си бе Наде
И мен ме трият на поразия,ама си останах тук....въпрос на избор...така че както казва Илинда,всеки да си знае гьола!

13 FLIGHT_505: Илиндичка

21-01-2007 21:39

Верно ти го каза Бистра,питах защо нея са я изтрили,тя не беше казала нищо,аз си бях и ме изтриха,но получих отговор и не искам да задълбавам....подкрепям модераторите..

14 Ilinda:

21-01-2007 21:40

Шан, не смятам да задоволявам любопитството ти.
1. аз не търся партньори за връзки.
2. не бих обърнала внимание на дядовци
3. има хора, които са ме виждали, на когото съм искала съм се показала, не заблуждавам защото не флиртувам с никого
4. не е твоя работа
5. на който не му харесва, не стои насила, просто си отива

Ти като си толкова млад иди във Флиртче, няма да променяме сайта заради тебе и хората

15 shan: Що не изброиш още точки

21-01-2007 21:46

и ще ходя където си искам
откъде знаеш може и да съм те виждал
даже и да знам с каво се занимаваш
Радвай се ако някой дядка ти намигне, бабките ная това се радват обикновено

16 nana: май пак ревете по принцип

21-01-2007 21:48

трихте се, регвахте се, с един ник, със сто ника и все света ви крив.
на мен някъде, ако не ми харесва не ходя. ако пробвате ще видите, че е решение.

17 Ilinda:

21-01-2007 21:51

Като искаш да стоиш недей да мърмориш. Ти ако искаш можеш да ме наречеш и негърка и аз трябва ли да се ядосам как ти искаш да ме обидиш? не ме обижда това, което не съм. Ако знаеш с какво се занимавам то явно си с някой от многобройните си никове, което не ти прави чест да бъдеш двойнствен, тройнствен или не знам колко си и е от това, което си чел по дискусиите.

Ясно ти заявих, че не ме вълнуват любовни подвизи и намигвания нито от младоци, нито от дядовци. съсредоточи се на тебе кой ще намигне.

18 shan: намигнаха ми , имам ечемик

21-01-2007 21:59

ако истината е обида, сигурно в този саит е така
къде прочетохте обидна дума
досиетата Х са занимателно четиво

19 Ilinda:

21-01-2007 22:08

Страхувам се, че започна да ми харесваш.

20 Administrator: shan - бивш Кайман

21-01-2007 22:13

стой си при наборите и не се прави на отворен с нов ник

21 FIFILOTA: Хм...

21-01-2007 22:19

Досиетата Х - разсекретени?
Не ми прилича на куркудила обаче..

22 leelaloola:

21-01-2007 22:21

хахахахахааааа
най после !!!!

23 SIANA: Направих си труда да изчета всички постове

21-01-2007 22:47

Фифо и на мен ми се чини че шан не е Каймана,но тук може ли да разбере човек кой кой е!?То не бяхо никове,не бе чудо,от кого и защо се криете под различни никове бе хора?Ние си знаеме,керливите ризи и ми дреме,че някой си ми казал нещо на въпреки!
Не ми харесва отношението на Хайманата към чатърите,но това е негов проблем и друга бира!
Админа и той от време на време го раздава по гестаповски,но негов сайт-негова воля!
Ан66,разбирам те напълно,но тома е българския синдром,който трябва да познаваш добре.
Яки комплексари влизат в сайта и избиват чувия,,някой им се връзват,но ме е жал за тях,защото толково си могат!
Извинявайте за отнетото време!Останете си със здраве!

24 Administrator:

21-01-2007 22:55

предайте на немилите, че съботьорите ще бъдат публично разобличавани

25 SIANA: Админе, зорко око имаш,

21-01-2007 22:58

давай съботьорите насам,да им направим публичен линч,но не разбрах кого визираш,то ще да е от възрастта маам му стара и егн!

26 Administrator: Сиана

21-01-2007 23:08

има едни немили където се заканиха да регнат много никове и да съботират сайта, разни крокодили, гочета, ананаси и сие .... та - Америка не преговаря с терористи

27 Pul: 27:)))

21-01-2007 23:17

28 PepeLePew:

21-01-2007 23:17

Пак дразги.И за кво?

29 baci: :)

21-01-2007 23:31

Пък аз чета само в резюме)

Тази вечер гледах Рибарски свади.... то тук същото )

30 dyuz71: Ан,

22-01-2007 05:30

безсмислено е.
Тези дето усетиха за кво става дума те изкараха саботьор,други предпочитат да замълчат(и защо ли да се месят,нали не опира до особата им),а трети изобщо не схващат на какво точно в близкото минало наблягаш поради простата причина че не са успели да прочетат овреме поради изтриване на постове.
Не се ядосвай заради хора,които никога не са били в живота ти и няма и да бъдат.
Едно нет пространство с всичките му краски.Като че ли и в реала не е същото.

31 AN66: Да ви

22-01-2007 07:12

приличам на съботьорка?Но така ви е лесно да го кажите и да създадете още напрежение.Евала!!!!
Аз просто бях против обидите на Пламен.Няма значение кой е той и какъв е.Но тук наистина е разделено на наши и ваши.Нашите могат да пишат и да не се трият ,а другите се трият ,за да отчитаме дейност.Не визирам точно моето изтриване.Получих отговор защо съм изтрита,приех го,но де да беше така за всички и за всяка дискусия,нямаше да има какво да се чете...Да не се ровя из дискусиите и да изкарвам,колко поста не са по темата за дадена дискусия.
А на Админа не му прави чест с поста за Шан....не знам кой е Шан,дали е провокатор или не,дали е Кайман(за което се съмнявам),но дори да е така АДМИНА НЯМА ПРАВО ДА ИЗНАСЯ информация за даден юзер,повече от тази,която той сам е дал в профила си.
И пак ме разбирате грешно, аз не съм против триенето, а против нетриенето на обиди и триенето просто ей така,защото на нас не ни отърва.
И още нещо, нетпространството не е само ПРИЯТЕЛ.нет. Регната съм в още в много сайтове и в Немили недраги също,защото искам.В живота си само един човек ли обичате? И той ли е само около вас? А? Това ми прилича на болна ревност и поставяне на юзди.
Админе и вземи се самоблокирай защото подклаждаш неприязън към даден потребител и група потребители,което е нарушение на тази точкаотребители, които подклаждат спорове и насаждат неприязън към потребител и/или група потребители подлежат на директно блокиране без предупреждение и обяснение !
Не защитавам никого и не съм против никого,най-малко против сайта.Просто съм за по-справедливи човешки отношения.Това е.

32 AN66: Марс,

22-01-2007 07:26

защо питаш мен,какво е модератор ? Има права и задълженич,които са достъпни всеки да ги прочете, но дали се спазват както трябва е друг въпрос.
Боги,казваш че е безсмислено...може би, и все пак не мога да бъда безразлична.Не са ми безразлични храта които са тук,както и сайта не ми е безразличен.Докога ли?
Си,този синдром го знам,но не мога да съм бездушна.

33 mmmmmm: ан...евала

22-01-2007 08:00

точно така
повечето от нас влизат в доста сайтове...

34 rad: За протокола: пише се сАботьор :)))

22-01-2007 09:28

35 shan: 25 Администратор: 6+

22-01-2007 10:13

четенето на досиетата Х наистина е увлекателно
тюлените са обучавани от ЦРУ
спецназ. от КГБ
тук последователи на Поаро
потърсете нов самоучител
втори дубъл- потърсете Джуна.

36 kayman: Брях брях бряххххх, въййййй ебааа го да гу еба!!

22-01-2007 13:06

Добря че ме светнаха някуй хаверчета, да дода да вида че тука сте ме одумвали, хехейййй, умници акънлиии??
Кой, каймана бре, кой дъртия куркудил, тоа тука с рикията ли??
Тоа тука над мене отгорци ша яде на дъртия куркудил куйрукят!
Пааа всите дето ме мислите за него сте у голема грешка и заблуба, хехеххххх

АДМИНААААААА, ти що тъй ма набеждаваш бре,За туй че съм при немитите и недраните е вярно - както е вярно че и ти си там, нъл тъй!!!, аз съм и на много други места, и навсекъде съм си крокодил с тоя си ник! Дъртак кат мене си търси средата, та зарад тва съм при наборите!
Ама се чудя аджеба, ти що не си при наборите си бре??
Админ... и кат лъжеш кат дърт циганин, поне подплатявай лъжите със,дори и фалшиви факти!
Никой никеде и никога не се е заканял да регва нови никове, най малко пък аз, щот мене ме боли койрукят за сайта ви, още по малко пък Гочето, той пък просто няма физическа възможност, постояно е на път!!Ананаси??? таквиз не познавам!
Америка не преговаря с терористи, щот самата тя е най големият терорист,нъл тъй?? хехеххх
Та друг път кат лъжеш хората поне копирай, това дет сме се наговаряли и го песни тука, че да има поне доказателства!
Админ, и накрая да ти кажа една стара поговорка(кат мене) че ти си млад и сигур си я не чувал!
ПЧЕЛАТА ОТ МЕДЪТ НЕ БЯГА

Тааа такаааа, ся очаквам да ме трийнете пак зарад тва не ша съ моря да пиша повече, ай останете си със здраве, и с най добри чувства от дъртия КРОКО.......аз отивам при наборите си ся'

37 Zaples13:

22-01-2007 14:12

Направо ще падна от коня. Ма първо трябва да си търся кон.
Сега ще си играем на Прескочи-кобила или на Сляпа баба?
На Кой кой е?. О, не...
За сведение на несведущите.
Илинда НЕ Е БАБА!!!!!!!!!!!!
Виждала съм повече чатъри очи в очи, отколкото си мислите.
И ми става смешно....

38 abbelita: моята истина

22-01-2007 15:07

Никога не съм писала цинизми,не съм обиждала никой...и пак съм трита...защо??????
За мен беше шокиращо...изтриванито на постовете ми от дискусията за делото в Триполи...
Много от най близките ми реални приятели са тук...и ми е мъчно...

39 nana: за тези, които не знаят

22-01-2007 17:16

ПРАВИЛО НA ЕЛ
------------------
1.Шефът има право!

2.Шефът винаги има право!

3.Ако случайно няма право-виж т.1 и 2

4.Шефът не спи, той почива.

5.Шефът не яде, той се подкрепва.

6.Шефът не пие, той дегустира.

7.Шефът не закъснява, бил е задържан.

8.Шефът никога не напуска работното
си място, неговото присъствие е било
необходимо другаде.

9.Шефът не чете вестници, той се
информира.

10.Шефът не интимничи със секретарката
си, той я възпитава.

11.Всеки, който е влязъл в кабинета на
шефа със свои идеи, трябва да излезе
с идеите на шефа.

12.Шефът мисли вместо всички!

13.Колкото повече се мисли за шефа,
толкова по- лесно се прави кариера.

Шефът е Ш Е Ф !!!

(Колкото и да Ви е неприятно това!)

който разбрал - разбрал

40 ФУСТА:

22-01-2007 17:49

А вие друга работа нямате ли си, че се занимавате с Кайманчето, А ??
Не знаете ли, че това е най-точният и добронамерен приятел тук, А ??

Не зная кого за какво го трили, но от всичко което прочетох по-горе ми става ясно, че явно модераторките не са безпристрастни и по-добре да се откажат да са такива, защото е явно, че развалят атмосферата на сайта !

ПП: събота - съботянин
саботаж - саботьор
научете я най-после тая граматика, не е толкоз сложна !

41 go4eto: :-)))))

22-01-2007 18:00

хехехехехе мислех ,че е временно явление това тук,обаче гледам ,че няма да се оправите.светец, в грешка си мои човек.некаква параноя те е налегнала та сънуваш вече саботиори и терористи. просто се осра с манията ти за величие ,но като те гледам не си дорасъл още за вожд. не се плаши . никои нема да ти съботира саита. просто не ми харесва вече и за това чата другаде. Интересно ,защо не спирате да не споменавате.за всичко са виновни другите

42 Ku-Ku: Абе ........

22-01-2007 18:02

дали пак да не ви тегля по една майна че да са обидите???Като ви трият не пишете. Не е задължително,пари за това не дават.Стига сте се гризали за простотии. Никой няма да стане нещо по от това което е та било то с 1000 поста .Баси детската градина .Другарко вижте ме колко много знам .

43 go4eto: кукундер

22-01-2007 18:14

тъ па изкукурига. казвам да не се намесва името ми.лаъната моете да си ги ядете сами.поканибалстваите малко.а на теб не ти е трудно да се извиняваш се та се

44 Ku-Ku:

22-01-2007 18:19

Гоче мога го не като някои .Правя грешки и искам прошка не съм като някои които не го могат ама какво да ти обяснявам.Казаха ти ако не ти харесва има едно бутонче : Изтрий този профил. Натискаш го и си готов .

45 PepeLePew:

22-01-2007 18:30

Според мен за да не ни трият не трябва да пишем.хехехехехехех Чисти сметки-добри приятели хехехехе

46 go4eto: нема да се трия куку

22-01-2007 18:33

надявам се този саит да стане пак както преди.
хубаво ми беше в него, затова ще остана а и имам много приятели тук.ако преча на некои ще трябва да ме банне

47 Ku-Ku: НОВО Никой

22-01-2007 18:43

няма да те банне.Поне така си мисля . Както преди аз не искам да става обаче тоя сайт. МОже би като приятел.ком да но не и както преди. Писнаха ми лиготии,озлобени бабички и недоклатени шаврантии да серат срещу всеки. Много си е добре сега.Който му се ака да ползва тоалетната.

Шефеее помисли как да се изписва IP - то срещу всеки ник и тогава няма да се налага да те ръбат за клеветаХората не са прости и сами ще се досетят кой кой е

48 Zaples13: НОВО

22-01-2007 18:44

На никого не пречиш, Гоче. Всеки от нас си е уникален по своему и затова сме приятели. Де в кавички, де не, но все пак не можем без сайта. И аз, и ти, и Кайманчик, и другите. Знаем си кирливите ризи, знаем си лошите настоения, знаем си слабостите, които крием зад привидна сила.
Знаете ли колко кофти ми беше, когато Абелита спря да влиза? В реалността сме много добри приятелки, но за виртуала не се разбрахме. Липсва ми Сабинка, защото беше искрено и открито момиче и още е. Дано да се върне!
Липсват ми закачките на Каймана, дори иронията и заядливостта на Пими и Лора. Нада поне е тук и от време на време се появява. Тя също ми е симпатична и я приемам, каквато е.
Мисля и продължавам да мисля, че пресолихме манджата.
Не зная защо сега атаките са насочени към Кафенцето, към Илинда /едно безкрайно добро, мило и приятно същество, с което събирахме мидички край морето/, към мен, щото може би пиша тук и това дразни някого...
Ми не можем всички да сме еднакво симпатични на всички. Но поне можем да бъдем толерантни.
Знате ли колко малко ни трябва, за да бъдем истински приятели и сайтът да е наистина да ни отдушник?

49 Ганчо: НОВО

22-01-2007 18:49

На мен едно малко с шопска салата...моля!

50 PepeLePew: НОВО

22-01-2007 18:50

Дано Сабинка не се върне.Няма нужда да си хаби нервите заради ваще глупости.Докато на мен не ми пука тя поне е по чувствителна.Добре си е така.

51 plahata: НОВО забрави си ьеьеьеье -то

22-01-2007 18:53

52 plahata: НОВО ops

22-01-2007 18:54

хехехехехе - то

53 PepeLePew: НОВО

22-01-2007 19:01

Защото го казвам абсолютно сериозно

---
Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита:
"Богат е", казва, пък го не пита колко е
души изгорил живи,

Коментари: 28 Разглеждани: 5394

Anonymous
АМИ ИМА ПРОДЪЛЖЕНИЕ
1953 дни назад 23.01.2007 07:39:40 Цитат('519136','519024','6','128')">Съобщи за спам

КАКТО СИ МИСЛЕХМЕ ТАКА СИ Е И БИЛО
киснел е тука да копира какво си приказваме "СВЕТЕЦА'
...........................................................
Рино, знам, че е чувствителна. Но тук пък е своеобразна школа за каляване на нервите и изпиляване на излишната чувствителност. Идея си нямаш каква лигла и ревла бях в началото, като влязох в сайта. Но ме научиха да се владея. Перлина, Илинда, Лъвчето и Нада. Благодарна съм им!

55 Dipebo: НОВО 54
22-01-2007 20:37

На времето, писах в жълтата преса /в. Орбита/ - Институтът е ковачница за кадри, в която остават само чуковете. После го писах и за втората си работа /само на две места съм работил/. Бе се съм си чук. Друг един българин /на времето си велик/ пък беше казал: За да не бъдеш наковалня, бъди чук. Та за школите така .. времето ще покаже кой кой е и има ли смисъл да си едното или другото, или според обстоятелствата.

56 Administrator: НОВО ...................
22-01-2007 21:29

Архивите са живи, не говоря наизуст и не ме гони параноя, още повече да се притеснявам от немитите...
Само някой да не каже, че това сега съм го съчинявал цял

да се чете отдоло нагоре ....

23:53 go4e бог да прости исцицаните
23:53 doko ти пък сигурна ли си че е добро момчето
23:52 pimilota абе една, засега е на сигурно място, може да се позадържи там
23:52 doko мдааааааа.......е тека е
23:52 go4e ама ич ги не давам-скръндза съм голема
23:51 go4e ми коя,кай да се паза оти и я имам некой леф
23:51 pimilota
23:50 pimilota не хапчето бе, тя нейната е изпята вече
23:50 pimilota надо, писах ти писмо
23:50 go4e ти си имаш ма какоооо, за теб нема мисла
23:50 pimilota Влиза в чата
23:49 doko аз
23:49 go4e хапчето ли
23:48 go4e кой ги търси бугати ма
23:48 go4e на таблото-ТЕ СА НАША ГОРДОСТ
23:48 pimilota жал ми е за него
23:47 pimilota да ти кажа, изгоря момчето, че свястно беше, утре и него ще го заебе, като намери по-богат
23:43 doko чичкото с палачинките
23:42 go4e ко значи питанката
23:42 pimilota кой СС ма
23:42 go4e Влиза в чата
23:42 doko тва ако не е есесовеца пък на
23:41 go4e я шзема си пия виното и ай мандара в кревато
doko ще наваксам
23:40 pimilota правилно
23:40 doko ами изтървах сделки имах ....заслужаваше си да изтърва
23:39 pimilota промяна де
23:39 pimilota наде, ти много изтърва последните седмици от кардиналната пробяна
23:39 go4e за куя ломотите вееееее
23:38 pimilota щяла да ме пере през устата лиглата
23:38 doko изгаряш ме сега от любопитство
23:38 pimilota не ти и трябва, пази се тайна от куку
23:37 doko само аз значи не съм в клюката
23:37 pimilota баси курвенските истории, злоупотребява с болестта си да предизвиква съжаление в хората
3:36 pimilota знаем го, цяла софия го знаем и ходи с него на палачинки в хайманата
23:36 go4e да бе ,неска четох моката,ми и тя се извъртела откато е модератор
23:36 doko знаем ли го кой е
23:36 pimilota хахаха, представяш ли си, вчера заеба единия във варна и днес се натресе на друг в софия
23:35 pimilota не, тя по чичковци с парички се блазни, сега на нов се натресе в софия
23:35 go4e пълно е с тъпи парчета там,ама ближат
23:35 doko на мен Кафето ми стана интересна....ако не беше модератор щеше най много да вика
23:35 doko Маленчето се поблазни по мудератоеството
23:34 pimilota маленчето и тя, ебаси кухото парче дето се оказа
23:34 doko и последно предупреждение му правих да махне мудера
doko и последно предупреждение му правих да махне мудераторите и безмислените ......ама не та не
23:33 pimilota абе няма кво да се заблуждаваме, и при тях ще останат хора - близачите
23:33 doko ами аз му виках ще ти отнема еректората той не ми верва
imilota щото го е страх да не му отнечеш хората, щото знае че можеш
23:32 go4e какооооо само за две ма,треаше да речеш,дет съм е.....б....ал
23:32 pimilota някакъв стар ерген ще ми казва кога и какво ще говоря и пиша - няма да стане
23:32 doko на мене светеца до последно ми се мазни[x]
23:31 go4e еми аз ги дразнех кат четка,и севи ме предупреждава,ама не млъкнах и ме резнаха от дискусиите
23:31 pimilota абе оня тъпоъгълник хуми, близача на допамина и севи си мисли че може да ми се качи на главата, ебаси тъпото парче
23:31 doko и на сички жени дет си се женил ако го копнеш ще станеме хиляди
23:30 go4e Влиза в чата
23:30 pimilota аз съм много вярна и лоялна към старите приятели и мога да изтърпя доста лайнярщини, но и моето търпение си има граница
23:30 go4e нека да го кажа сайта на сички дружки,тогаа ша видиш
23:29 doko Копни ми ги непременно искам да видя какво ги издразни толкова
23:29 pimilota да, точно така, по-добре регни тук никове
23:29 go4e Влиза в чата
23:29 go4e да ,ама нали си знаем
23:28 doko щом не те мързи Гоче регни тука 20 ника като ни наблюдават да се ядосват колко много сме станали[x]
23:28 pimilota ми аз съм си ги копнала част от персоналните ми, мога да ти копна тук в пощата
23:28 pimilota да бе, като регнеш пет ника ще си мислят че има много нови хора в сайта им и ще се пънат като балони
23:27 go4e да доат ми свирнат като ми фанат айпито
23:27 doko изпуснала съм сеира имах много тежки дни
23:27 go4e и без тва вече кат четка не мога да пиша
23:26 go4e нема се трия ,а ша регна още 5 ника
23:26 pimilota ами писах дискусии и хуми гъзоблизеца на севи ми блокира дискусиите в обща, оттам аз ги копнах в персоналната ми, а там севдалина ми ги изтри
23:26 go4e аз наминавам кат гост и ако вида ,че има некой приятел там от старите влена да си полафим,бе вече не е кеф
23:26 doko не го трий....нека се стряскат
23:25 pimilota още не съмрешила дали да си изтрия ника или да го оставя системата да го изтрие след два месеца
23:25 doko така и не разбрах какво последно ти блокираха на теб
23:25 pimilota аз откакто ми изтриха персоналната не съм влизала в тъпия им сайт, вече 5 дена
connecting..[x]

57 Dipebo: НОВО
22-01-2007 21:43

И сега ?

58 FIFILOTA: НОВО Тц тц тц!
22-01-2007 21:45

Много поучителна махленска раздумка!

59 Ku-Ku: НОВО Шефе
22-01-2007 21:48

Тва ся беше пълна простотия от твоя страна . Или се дръж като собственик и можещ всичко или не се излагай така. Казах ти няколко пъти или блокирай IP-та или ги изписвай някак си свързани с никове/има начини/ . Тва твойто последното и аз не го одобрявам-падаш им на нивото а не си такъв. Сори не те разбирам

---
Както вие с мен, така и аз с вас !

pims Изпращане на съобщение
&
Платен потребител Платен потребител
хахахахахахаха
1953 дни назад 23.01.2007 08:18:06 Цитат('519136','526612','6','129')">Съобщи за спам

На мен гореопоменатия модератор ми изтри напълно безобидни дискусии, а сега самия Администратор, понеже за моя радост се пука по шевовете от яд, е копирал как хубаво ги оплювам и обиждам - ми нека!!! Нека четат и се кефят - трудно ще ме преглътнат мен - ураааааа!!!

Мнението ми за тези същите е още същото!

Да живеят архивите!

Тази дискусия ще си я копна за моя архив!

Anonymous
нямам цялото продължение.....а имаше...
1953 дни назад 23.01.2007 21:33:20 Цитат('519136','527986','6','130')">Съобщи за спам

60 mmmmmm: 55
23-01-2007 07:57

дипе...най- добре как светкат изкри да си кибик
що да си 4ук...по- добре тесла

61 AN66: Боже опази!!!!!!!!
23-01-2007 09:46

Не можем ли да бъдем малко по-великодушни? Стига с тези дребнавости.Как пък ви се следи кой какво казал и за кого...И с изкараване на бял свят това,АДМИНЕ,не мислиш ли че нараняваш не тези,които са говорили...а други...Толква ли си Ти безгрешен ,а?
Повръща ми се направо от вашите архиви...мамка му.................

---
Вчера се не връща

Anonymous
мммдаааааа
1953 дни назад 23.01.2007 21:36:18 Цитат('519136','527986','6','131')">Съобщи за спам

Бях предупредена че дискусията ми ще е резнат.За първи път и аз копнах нещо,ама се чудя защо ли.....Тя рибата се вмирисва от главата казват....

---
Вчера се не връща

Иван Колев
Хехейййй Благодаря ви за продълженията
1953 дни назад 23.01.2007 22:53:45 Цитат('519136','519136','6','132')">Съобщи за спам

Пимче, и аз ставам вече архиватор, урааааа
За Наддка и Анчето също
Добре че сте сварили да копирате преди да го затрият, хехехххх параноята параноатаааа, е голем дзвер!
Поздравчета от крокодила, тарторът на подривно шпионска терористична група, хехехехххх, контраадмирал Кайман КУРКУДИЛСКИ..рапорт даден...ура ура ура

---
души изгорил живи,

Anonymous
1953 дни назад 23.01.2007 23:10:56 Цитат('519136','560923','6','133')">Съобщи за спам

Извинявам се на авторката на таз дискусия,щот може би зарад тва че се изплющях за 2 и по точно за една "мОдераторка" там - май делнаха дискусията,нищо чудно точно някоя от тях да я трийнала,но...ако има повод - пак ще го повторя.Преди имах само съмнения ,че тез двете специално ще бъдат на ниво и безпристрастни - сега вече съм убедена.

Anonymous
КАКЪВТО ВОЖДА ТАКИВА И ДЕСЯТНИЦИТЕ
1953 дни назад 23.01.2007 23:26:23 Цитат('519136','519024','6','134')">Съобщи за спам

КАФЕНЦЕ , ЗНАМ ЧЕ ИДВАШ ТУК ДА ЧЕТЕШ.ПАК ТИ ПОВТАРЯМ- ЕФТИНА СЪВЕСТ ИМАШ И ТУК НЕ МОЖЕШ ДА ГО ИЗТРИЕШ

---

Anonymous
1952 дни назад 24.01.2007 00:50:21 Цитат('519136','527986','6','135')">Съобщи за спам

Лъвче,няма за какво да се извиняваш.Не си ти виновна. Още като я пуснах бях предупредена ,че ще бъде изтрита.Да ви кажа честно уважавам Кафенце.Не знам кой ме е трил до сега, а и сега кой затри дискусията,но това не ме интересува,защото админите трябва да следят също за безпристрастие и нетриене на обиди.Знам,че не е лесно,но след като надигаме глава не е напразно.Аз специално не съм била от мрънкащите ,а само понякога за фрапиращи неща съм се обаждала,ама кой ли чува. Едиснтвено в дискусията на Пуловера получих обяснение защо съм изтрита и това беше Кафенце.Разбирам я напълно,но на нейно място ако не мога безпристрастно да се отнасям към задълженията си бих се отказала.Да ,Каф....за теб става въпрос....аз бих се отказала.Ако мислиш ,че трябваше да се изтрият постове, в които негодувам срещу обиди и защитавам даден човек,макар и да не са били по темата и не казах и нито дума против сайта и ръководството ...то тогава моля те ИЗТРИЙ половината постове в Приятел нет...Или аз греша? Може...аз съм грешница....Имам много приятели,но наистина са приятели,точно затова,че съм била винаги открита и това което не ми харесва в тях го приемам,но не си мълча,а им го казвам в очите,така както те казват на мен и за моите грешки и минуси....затова ги обичам.
По същият начин надигнах глас срещу Узка,която сама каза че е расистка и си позволи да обиди Дакел в личната му дискусия,която забележете беше заключена и как и кой е отключил без знанието на Дакел,не питайте,то се знае.....мдаааааа смърди отвсякъде,а толкова обичам сайта.....сега съм объркана....Абе дали има такава наивна патка като мен не знам,но едно знам съвестта ми е чиста...

---
Вчера се не връща

Anonymous
Хм
1952 дни назад 24.01.2007 02:11:52 Цитат('519136','520734','6','136')">Съобщи за спам

Ама то в приятеля никой не ти дава и обяснение защо поста ти се трие,нито пък коя е модераторката с гумата.Иначе тоя ник Shan допълва шоуто :))

---
ICQ 214 283 266 ♂Емилия® BULGARIA

Anonymous
1952 дни назад 24.01.2007 02:18:42 Цитат('519136','520734','6','137')">Съобщи за спам

Флайта хем го триели,хем нямал против.

---

Anonymous
1952 дни назад 24.01.2007 02:21:08 Цитат('519136','520734','6','138')">Съобщи за спам

Голямо шоу

---

pims Изпращане на съобщение
&
Платен потребител Платен потребител
хихихихи - преди малко получих по пощата:
1952 дни назад 24.01.2007 23:16:09 Цитат('519136','526612','6','139')">Съобщи за спам

"13:39 loragold : Маленко...покрай разни дискусии стана известна и ти...
13:39 malena82 : Бе тази дискусия аз не можах да я прочета
13:39 malena82 : Никой ли няма архиви
13:40 loragold : хахахах,аз архиви не правя...само чета и се хиля...
13:41 malena82 : на мен снощи ми препратиха разговора на Кралиците, но за дискусията...
13:41 Ирина : що бе? кво му беше смешното на тая дискусия?
13:42 loragold : смешно е когато вкарват някои хора в интриги,а те и хабер си нямат...
13:42 Ирина : това е трагично и тъжно
13:42 Ирина : и просто
13:42 malena82 : Добре, че не се случва за пръв път... и съм претръпнала ;
13:43 loragold : о,след време и на теб ще ти е смешно,Иринка
13:43 loragold : като свикнеш
13:44 Ирина : не искам да свиквам с таквиз неща...златна,нещо друго да ми предложиш за свикване?
13:44 malena82 : на палачинки в Хайко
13:44 pipi : и аз се възмутих
13:44 loragold : аз затова винаги казвам,ако някой нещо го интересува,да пита директно..без предположения,които после стават истина в нечия уста...
13:44 loragold : не знаех Хая може да върти палачинки....
13:45 loragold : и с боровинково сладко ли ги ядохте?
13:46 malena82 : и пролетни рула имаше Евелитко
13:49 pipi : хубу, че си претръпнала Малена, щото не е приятно
13:49 malena82 : когато всичко написано е родено от болната фантазия на някой си има ли смисъл да се връзвам
13:50 pipi : от къде тая злоба, само не разбрах?
13:51 malena82 : защото я "изпрах" госпожата няколко пъти през устата в дискусиите"

----------------------------------------------------------------

хихихихихихихихихи

Такъв кеф!

За Маленчето - някой да и предаде!

Собствения ти шеф(Администратора), заради когото си мислиш, че си хванала Марко Тотев за топките и почваш да ПЕРЕШ разни госпожи през устите - да ти извади кирливите ризи на показ и бившия ти любовник да научи какви ги вършиш в София - ей на това аз му викам ИЗПЛЮЩЯВАНЕ ПРЕЗ УСТАТА!

Не мога да спра да се хиля..

Иван Колев
Браво Пимче
1951 ден назад 25.01.2007 17:52:35 Цитат('519136','519136','6','140')">Съобщи за спам

Архивите са живи, хехейййй а тъй, явно се вижда кой кум кой сват кой на булката брат, кой в кои гащурки е бъркал, и къдя е плющял, хехехеххх
Аз също сега се кефя кат тебер..хехеххх какъф кеффф
-Благодаря за допълнението по темата Пими!

---
души изгорил живи,

Anonymous
1950 дни назад 26.01.2007 04:18:04 Цитат('519136','519024','6','142')">Съобщи за спам

Кроко , ти обеца ли имаш на левото уше или така ми се чини?:)

---

Иван Колев
Надкеййй, смени диоптъра на очелките, че не доскиффф
1950 дни назад 26.01.2007 20:54:17 Цитат('519136','519136','6','144')">Съобщи за спам

Обечката видя, ама що не видя че не е на УШЕТО, ами на койрукят
хехехехххх, куркудил с пирсиг съм, ахъммм, модерно било и еротично разпраят, че и аз да съм у модата

---
души изгорил живи,

Anonymous
brawos
1950 дни назад 27.01.2007 00:06:48 Цитат('519136','519024','6','145')">Съобщи за спам

Е аз сега какъв коментар да направя за прсингът на койрукът като нямам впечатления?.туй - то- изпращам отговор без особено мнение:)

---

Anonymous
върнаха "несериозните" по настояване на сериозните.хахахахаха ебати майтапа
1949 дни назад 27.01.2007 00:36:45 Цитат('519136','519024','6','146')">Съобщи за спам

Administrator: ай честито
26-01-2007 15:01

| последен | [ обратно към форумите ]
0 malena82:
26-01-2007 15:02

Изпревари ме с много мъничко шефе

1 Administrator: ъъъъ
26-01-2007 15:03

са ми трябва един-двама НЕсериозни модератора

2 FIFILOTA: Урааааа!
26-01-2007 15:07

За Шефа - с либОФФ!

3 Кафенце:
26-01-2007 15:08

Шефе,търсат та по мобифонаа...

4 megi1: шефе,по-несери-озна от мен ева ли има
26-01-2007 15:13

ko shte kazhesh [x][x]

5 megi1:
26-01-2007 15:15

hm...a dali sa dostatychno [x][x]

6 megi1:
26-01-2007 15:16

7 Administrator:
26-01-2007 15:16

кандидатури и предложения разглеждам върху етикет на джим бийм

8 FIFILOTA:
26-01-2007 15:18

А под етикета задължително ли е да има пълна бутилка?

9 Кафенце:
26-01-2007 15:19

Само етикета е достатъчен,мо ,Фифо

10 Administrator:
26-01-2007 15:23

бутилка трябва да има и то пълна

11 megi1:
26-01-2007 15:24

Борбата е безмилостно...жестока борбата /за админ/ както казват е..епична

12 megi1:
26-01-2007 15:25

джим бийм имаш цял галон от мен при среща това лято..помисли си шефе))))))))))))

13 FIFILOTA: Хм...
26-01-2007 15:27

Надегачка!

14 FIFILOTA:
26-01-2007 15:28

Оф, натегачка, де. (Да ме 'звинява Надето)

15 megi1:
26-01-2007 15:30

ама как мУжа самУ))))))) а аз тъкмо си мислех че ние двете с тебе..,ама ти що ми скубеш бретона мЪ

16 megi1:
26-01-2007 15:30

ама как мУжа самУ))))))) а аз тъкмо си мислех че ние двете с тебе..,ама ти що ми скубеш бретона мЪ

17 Dipebo: 14
26-01-2007 15:32

Що не ме сбъркаш и мен, че да ми з`въниш

18 FIFILOTA: 17
26-01-2007 15:40

Щот' не ти знам ДжеСеМе-то!

19 Rumen_ne:
26-01-2007 15:53

ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ, най- накрая!!!!!!!!
МЕРСИ , ШЕФЕ!

20 LUV4ETO:
26-01-2007 16:07

Ай да ни е честито!

21 НАДА: Кулега върна ги а!
26-01-2007 16:22

Требеше да усетиш жегата под опашката и най накрая склони.
И що требеше да се инатиш като магаре на мост да те пита човек се едно нещо ти струва?
Айде сега нека ви е честито и като по вода.........)))
Битката не е била напразна!!!!

---

Anonymous
плоско:)
1949 дни назад 27.01.2007 01:59:25 Цитат('519136','519024','6','148')">Съобщи за спам

---

go4e Изпращане на съобщение
добре,че немам време да чета
1949 дни назад 27.01.2007 09:16:28 Цитат('519136','519306','6','150')">Съобщи за спам

божееееееее, какво е нещо братееее,натеганици,джим бийм, шушулки,шишарки,-лижат ли лижат.и най лошото е ,че повечето са такива.нема да има оправия каквито възкресения и новородения да има.Неколко пъти споменавах ,че става комунизъм до шия ,но ме "исперваха през устата" Сега глеам ,че то било по-лошо.култ към личноста "ШЕФЕ".Не след дълго и на купоните ша одат със плакати с лика на шефа. да жувей шефъ......................................бе некой ора ,що не земат да си препрочетат постовете. ма по добре не,шото мое им се стори ,че малко са лизали. повръща ми се. правилно го е казал кукундера,че като приятел.ком да стане, но нема да стане така.значи за това много хора не влизат вече никакви- много хубави хора. единствено исползват приятела вече заради дискусията "мероприятия".доста време съм погубил.

Anonymous
баси случката
1948 дни назад 28.01.2007 00:46:40 Цитат('519136','519327','6','152')">Съобщи за спам

то тоя админ на приател. нет и жена си ще продаде за една бутилка джим бийм ай нека ми изтрие поста ако може

---
(\__/)
(='.'=)
('')_('')
Гениалността е относително понятие. Зависи единственно от това до колко са глупави всички останали.

Anonymous
забравих се разпиша
1948 дни назад 28.01.2007 01:31:53 Цитат('519136','519327','6','153')">Съобщи за спам

анакса-терориста

---
(\__/)
(='.'=)
('')_('')
Гениалността е относително понятие. Зависи единственно от това до колко са глупави всички останали.

Anonymous
Даживеенесериозността!!!!Ураааааааааааааааааааааааа.......................
1948 дни назад 28.01.2007 01:59:36 Цитат('519136','527986','6','154')">Съобщи за спам

Аз умиргам,щото съм сериозна:)
ха наздраве

---
Вчера се не връща

Anonymous
ми Ан
1948 дни назад 28.01.2007 02:08:42 Цитат('519136','519327','6','155')">Съобщи за спам

ми те в приателя останаха само чавдарчета и ако са послушни ги повишават в пионерчета

---
(\__/)
(='.'=)
('')_('')

Anonymous
хихиихихих
1947 дни назад 29.01.2007 15:39:38 Цитат('519136','527986','6','157')">Съобщи за спам

Рапорт даден!
Рапорт приет!

Ха наздраве и Напред!

---
Вчера се не връща

Име Парола
покажи домейн... ( / Регистрация )

Предмет

В текста може да използвате Wiki или HTML тагове

Страница: [1] [2]

Кой е на сайта?
Анонимни: 5, Регистрирани: 0 (?)
Copyright
Жалба | Поместено на MyLivePage | | Design by VladDeVille | © Kolobok smiles, Aiwan